Eleiko söker CNC operatör till vår nya anläggning i Halmstad
Eleiko fortsätter att växa och satsar på ytterligare expansion i produktionsledet.
Hos Eleiko arbetar vi för att göra människor starka så att de kan prestera bättre- i sin sport och livet. I över 60 år har Eleiko varit världsledande inom internationell tyngdlyftning, styrkelyft och gym och fitness. Eleiko är certifierad av IWF, IPF och Para Powerlifting. Våra produkter har levererats till mer än 180 länder och används ofta på världens stora och mest respekterade mästerskap. Mer än 1000 världsrekord har satts med en Eleiko-Stång. Med kvalitet, innovation och sin kundservice är Eleiko den ledande leverantören av utrustning och utbildning inom styrka.
Vi värdesätter en dynamisk och trevlig arbetsmiljö där anställda och kunder kan trivas och utvecklas. Vi har en stark internationell prägel vilket kännetecknas av såväl vår kundkrets som våra medarbetare.

Om tjänsten
Som CNC och maskinoperatör hos Eleiko kommer du att programmera, underhålla samt hålla driften på våra tillverkningsmaskiner.
Du kommer att tillhöra vår produktionsavdelning som består av 8 anställda och du rapporterar till avdelningens förman.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av CNC-styrda maskiner. Det är önskvärt och meriterande om du har flerårig erfarenhet av CNC bearbetning med tonvikt på svarvning. Har du dessutom erfarenhet av bearbetning i maskiner med 2st revolvrar och dubbla spindlar är detta ytterligare meriterande. Vi ser även att du är praktiskt lagd med ett intresse för ny teknik. För att lyckas i rollen behöver du ha god förståelse för att läsa av ritningar och mätteknik. Om du dessutom har truckkort så är detta ett plus.

Som person är du noggrann och strukturerad. Vi tror att du trivs med att arbeta i grupp men samtidigt tar eget ansvar för att ge hög kvalitet och produktivitet under dina arbetspass.

Om anställningen
Tjänsten som CNC Operatör är på heltid och arbetstiderna är 2-skift. Tjänsten ska tillsättas omgående så rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. Sista ansökningsdagen är 30/11 men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så välkommen med din ansökan redan idag.
Vänligen skicka in din ansökan och eventuella frågor till mikaela.bjors@eleiko.com

Contact us

Eleiko Sport Inc318 West Grand Avenue, Suite 301, Chicago, IL 60654
1-866-447-9441

The Number One Strength Company

At Eleiko, we work to make people stronger so they can perform better - in sports and in life. For over 60 years, Eleiko has been a worldwide leader within international weightlifting, powerlifting and strength & conditioning communities. Eleiko is uniquely certified by the IWF, IPF and Para-Powerlifting federations. Our products have been delivered to more than 180 countries and are often seen at the world’s largest championships and in the most respected strength training facilities. More than 1,000 world records have been set with an Eleiko barbell. With quality, innovation and customer service as guiding principles, Eleiko is the leading equipment provider and educator in strength.

NewsLetter

Social media